Κάθε σχολική χρονιά αποτελεί και μία νέα πρόκληση για το γονέα: να προμηθευτεί σχολικά είδη, να προετοιμάσει κατάλληλα το παιδί για την επόμενη τάξη αλλά και να το διατηρήσει ασφαλές, από πιθανούς κινδύνους και ασθένειες. Εκτός από τετράδια, αφιερώστε το χρόνο που χρειάζεται για να εφοδιαστείτε με τα απαραίτητα είδη υγείας & υγιεινής.

Αρχικά, επενδύστε σε ένα bestseller προϊόν που θα αποτελέσει τον πιο ισχυρό σύμμαχο στην “μάχη” με τις ανεπιθύμητες ψείρες. Η επαναστατική Συσκευή Licetec V-Comb αποτελεί την 100% αντιαλλεργική, μη χημική, αντιφθειρική λύση.


Στη συνέχεια, οφείλουμε να έχουμε όλα τα απαραίτητα αναλώσιμα για τραύματα & ατυχήματα, τόσο για την πρόληψη αλλά και για την αντιμετώπιση τους. Αυτοκόλλητα επιθέματα, γάζες, επίδεσμοι και επουλωτικά spray είναι μερικές από τις πιο σημαντικές προσθήκες στο φαρμακείο του σπιτιού σας.

    


Mία, επίσης, χρήσιμη επιλογή για παιδιά που αντιμετωπίζουν θέματα ευαισθησίας στην περιοχή των ποδιών είναι η Προστατευτική Θήκη Δακτύλων της Medical Brace (για τη γυμναστική αλλά και τις αθλητικές εξωσχολικές δραστηριότητες) αλλά και το Spray Ποδιών της Hansaplast για τους μύκητες, που προτείνεται για εφήβους που ασχολούνται έντονα με την άσκηση.


Τέλος, δε ξεχνάμε, φυσικά, τα μέσα ατομικής προστασίας για τον Covid- 19, που αξίζουν μία θέση όχι μόνο στο σπίτι αλλά και στη σχολική τσάντα του παιδιού. Επιλέξτε, από την μεγάλη ποικιλία της Novalis Vita, αντισηπτικά, μάσκες αλλά και γάντια για τις δικές σας ανάγκες.

  

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!